musick

.

.

miércoles, 22 de junio de 2016

NOVA ESTACIÓ, NOU BLOG 
Avui estem a 22 de juny, ahir tingué lloc un solstici que donà lloc a una nova estació,         l’estiu. L’estiu és l’època durant la qual els estudiants gaudim de les merescudes vacances que em estat esperant durant tot l’any; època que s’ens presenta plena d’activitats de tot tipus, de festes, de gent nova, d’amors, dies de platja o muntanya, sestes, etc.

En el meu cas, aquest any ha sigut un tant dur, ja que he cursat segon de Batxiller, i fa a penes dues setmanes estava repassant i preparant tots els bolígrafs per a la Selectivitat! Xan xan xaaaaaaan… Res de l’altre món, un examen com qualsevol altre que haja pogut fer durant el curs, i aquells que hagen passat recentment per la mateixa experiència que jo segur que em donen la raó (espere, jeje…). Així doncs, fa uns dies vaig rebre els resultats, que són la millor recompensa de tot l’esforç dut a terme.

No vull anar-me’n per les rames… Allò que desitjava dir-vos amb aquesta primera entrada és que porte moltíssim de temps volent fer un blog on parlar de tot un poc: art, música, experiències, viatges… que m’agradaria compartir amb vosaltres!

La foto que encapçala la publicació són unes flors del Jardí Botànic de Cambridge el qual vaig tindre el plaer de visitar l’any passat, ja que vaig fer un viatge de 3 setmanes a Anglaterra per aprendre anglès. M’agradaria publicar una entrada contant la meua primera experiència fora de casa, el que significà per a mi, i perquè ho recomane a tothom.


Com que aquest post està dedicat en part a l’estiu, us convide a escoltar una de les meues cançons preferides, que em porta a la ment mils de records estiuencs: Summercat, Billie the Vision & The Dancers  (https://www.youtube.com/watch?v=ebqqNqG91XM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario